Dobrodošli na našu internet prezentaciju

 • Salveta i Dekupaž tehnika

  Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vam predstavimo paletu proizvoda ručne izrade. Proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala sa puno truda i ljubavi. Ove tehnike pružaju bezbroj mogućnosti za oživljavanje starog namestaja kao i ostalih predmeta od stakla, metala i plastike. Procitajte vise
 • Prstenovi za salvete

  Prsten za salvete je jedan u nizu artikala iz naše palete proizvoda ručne izrade. Naša praksa je individualni pristup svakom klijentu, a širok spektar boja materijala Vam daje mogućnost učestvovanja u dizajniranju. Ovde možete pregledati detaljni katalog prstenova za salvete. Sagledati na već gotovim primerima kako su ukrašene neke od postavki. Procitajte vise
 • Lampe i Abažuri

  Još jedna novost u našoj proizvodnji. Želite da u svoj dom unesete malo topline, intime ili romantike, predstavljamo Vam abazure i lampe ručne izrade koje se rade u malim serijama različitih oblika i boja. Lako se uklapaju u svaki ambijent, odišu ambijentalnim šarmom koji ispunjava prostoriju u kojoj svetle, postiže se romantična atmosfera. Ovde možete pogledati katalog slučajno izabranih lampi i abažura. Procitajte vise
 • Tekstilna dekoracija

  Dekorišite i uredite ambijente u svom domu. Imamo veliki izbor stolnjaka, nadstolnjaka, ranera, jastučnica, prekrivača. Širok spektar boja, veličina i oblika samo upotpunjuju njihov dokazani kvalitet i postojanost. Kombinovanjem materijala i dezena ukrasićete svaki kutak vašeg prostora bilo unutrašnjeg ili spoljnjeg okruženja. Pored gotovih artikala postoji mogućnost izrade u dimenzijama po zahtevu kupca. Procitajte vise

Salveta i Dekupaž tehnika

 

DT0001

 

 

Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vam predstavimo paletu proizvoda ručne izrade. Proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala sa puno truda i ljubavi. Želimo da Vam predstavimo neke od proizvoda izrađene dekupaž tehnikom. Drago bi nam bilo ako su naši proizvodi inspiracija za Vašu kreativnost. DTehnike pružaju bezbroj mogućnosti za oživljavanje starog namestaja kao i ostalih predmeta od stakla, metala i plastike.

 

 

DT0009

 

 Dekupažom  možete dekorisati bilo koji čvrst objekat. To može biti drvo, staklo, metal, karton, keramika, pa čak i platno ili salveta tehnikom koja je  proizašla iz dekupaža, ali se vremenom razvila u posebnu tehniku. Razlika između ove dve tehnike je što se isključivo salveta lepi na predmet koji se dekoriše.Salvete koje se koriste su sa štampanim motivom i lepe se lepkom za salvetnu tehniku a zavisno od predmeta koji dekorišete – motive možete isecati makazicama, cepkati pažljivo oko motiva ili lepiti celu salvetu.

 

 

DT0013

Izdvajamo iz ponude

 • Vesti
 • Tekstil
 • Accessories
 • Handmade
 • Salveta tehnika

Izdvajamo iz ponude iz našeg bogatog asortimana

image

Akcije

Akcije iz naše ponude.

 
image

Popusti

Popusti na količinu i za velike prodavnice.

image

Nadstolnjaci

Nadstolnjaci su direktan uvoz iz Turske. Pored uvoza možete pronaći kod nas i nadstolnjake izrađene po porudžbini.

 
image

Jastučnice

Dekorativne jastučnice različitih dimenzija možete pronaći kod nas. Takođe, možete poručiti po želji i meri sve sto Vam je potrebno.

image

Stolnjaci

Široku ponudu stolnjaka upotpunjujemo mogućnošću poručivanja i izrade po želji kupca. Veliki izbor dizajna i boja odgovoriće Vašim potrebama.

 

Pored gotovih stolnjaka i nadstolnjaka, prepoznatljivi smo po izradi svečanih stolnjaka sa nadstolnjacima po meri, u kombinacijama sa dekorativnim salvetama.

image

Damska Ogledala

Damska ogledala ručne izrade, unikatna s vitraz izradom. Odličan izbor pri kupovini poklona, kao sam poklon ili uz neku kombinaciju.

 
image

Novčanici

Novčanici su ručne izrade od kože vrhunskog kvaliteta.

image

Stalci za nakit

Stalci za nakit Vam omogućavaju da na dekorativni način sredite Vaš nakit tako da Vam uvek bude pri ruci.

 
image

Tabakere

U ponudi imamo preko 30 različitih modela muških i ženskih tabakeri za sve vrste cigareta.

image

Slavske ikone

Ikone su ručne izrade i rade se u dve veličine, posedujemo veliki izbor ikona svetaca. Takođe postoji i mogućnost naručivanja po želji kupca.

 
image

Lampe i Abažuri

Lampa je idealna za dekorativno osvetljenje u svakoj prostoriji, one izazivaju osmeh na licu i samim tim predstavljaju spoj modernog i klasičnog dizajna.

image

Prstenovi za salvete

Salvete za sve prilike od doručka do svečane večere. Eksluzivni tonovi prate poslednje dekorativne trendove, a završni dodir postavljaju dekorativni prstenovi.

 
image

Čestitke

Često uz stvari koje poklanjamo želimo dragoj osobi da napišemo i neku posvetu. Pogledajte naše romantične čestitke ručne izrade.

DT0004

Čaše

Čaša je ručno izrađena salveta tehnikom i može biti lep detalj Vašem prostoru.

 
DT0007

Abažuri

Lampa je idealan detalj u svakoj prostoriji. Ručno oslikan abažur ili urađen salveta tehnikom činiće Vaš prostor romantičnijim.

DT0003

Kutijice

Pakovanje poklona jedan je od načina da drugima možete pokazati Vašu kreativnost i tako dokazati da Vam je stalo do njih i da su oni važan deo vašeg života.

 
DT0009

Vazna

Vazna dekorativni elemt za ulepšavanje životnog prostora i sa malo truda možete napraviti unikatni detalj Vašem prostoru.