Unikatni artikli za Vaše specijalne prilike


MR MIKI Gift Shop sa ponosom Vam predstavlja digitalnu verziju svog bogatog asortimana. Ovde možete pronaći celokupnu ponudu naših usluga, kako ručno proizvedenih tako i gotovih proizvoda.
banner
 

Salveta tehnika

Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vam pretstavimo paletu proizvoda ručne izrade. Proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala sa puno truda i ljubavi. Želimo da Vam pretstavimo neke od proizvoda izrađene dekupaž i salveta tehnikom. 

Katalog

Lampe i Abažuri

Lampa je idealna za dekorativno osvetljenje u svakoj prostoriji, one izazivaju osmeh na licu i samim tim predstavljaju spoj modernog i klasičnog dizajna.

Katalog

Prstenovi za salvete

Salvete za sve prilike od doručka do svečane večere. Ekskluzivni tonovi prate poslednje dekorativne trendove, a završni dodir postavljaju dekorativni prstenovi.

Katalog

 

 

prstenovisalvete1Posebno mesto u paleti naših dekorativnih predmeta imaju prstenovi za salvete. To je jako važan detalj. Treba posvetiti pažnju sitnicama, jer one zapravo i čine život.Prstenovi za salvete su ručne izrade i rade se od saten trake u velikom spektru boja kombinovano sa raznim luksuznim trakama kao i ukrasnim cvetićima za sva Vaša slavlja ili poklone. Naša praksa je individualni pristup svakom klijentu, a širok spektar boja materijala Vam daje mogućnost učestvovanja u dizajniranju.

 

 

 

 

prstenovisalvete2                   prstenovisalvete3