O nama

Čime se bavi Mr MIKI gift Shop?

 

slika5MR MIKI Gift Shop se bavi prodajom raznovrsnog asortimana, kako dekorativnog za sve tipove proslava tako i privatnog za oplemenjivanje   Vaših kućnih prostorija. Kod nas možete pronaći sve vrste dekorativnog asortimana za sve tipove proslava, od stoljnjaka i nadstoljnjaka, preko salveta i ukrasnih detalja za salvete, svećnjaka i sveća. Takođe, možete pronaći i veliki broj poklona za sve prilike za vaše voljene i najmilije.
Izrada po Vašoj želji i meri od odabranih uvoznih materijala su nešto što od skora nudimo našim kupcima. Sada možete i sami kombinovati željene materijele i dimenzije koje odgovaraju Vašim potrebama. 

 

Šta nudimo u našem asortimanu?

 

slika10Dugogodišnje iskustvo i stalno prilagođavanje tržištu naveli su nas da svojim kupcima nudimo širok asortiman kvalitetnih proizvoda. Uvoz repromaterijala i kvalitetna domaća izrada doveli su naše proizvode do savršenstva. Pored gotovih proizvoda visokog kvaliteta u našem asortimanu se nalaze i ručno napravljenji proizvodi kako za dekor tako i za lične potrebe. Pregledajte naš on line katalog i odaberite sve ono što Vam se sviđa. Navešćemo samo neke od naših najtraženijih proizvoda.

  • Figure,
  • Kutije i korpe,
  • Lampe,
  • Stolnjaci i nadstolnjaci,
  • Prstenovi za salvete, 
  • Kuhinjski program - Šolje.

Zašto baš mi?

 

slika9Dugogodišnje iskustvo, veliki broj artikala u ponudi, izrada po želji i meri, visok kvalitet kako repro materijala tako i završnih proizvoda su samo neki od razloga koji opisuju rad MR MIKI Gift Shop-a. Veliki broj urađenih gotovih proizvoda su samo jedan mali deo našeg bogatog iskustva u ispunjavanju Vaših želja. Brzo i ljubazno osoblje efikasno radi na realizaciji Vaših porudžbina i isto tako daje savete i prenosi svoje iskustvo u realizaciji planova.
Jedna od novina koju uvodi MR MIKI Gift Shop je svakako i on-line prezentacija gotovih proizvoda. Katalog u digitalnom formatu Vam omogućava da kombinujete i kreirate Vaše želje sa našim proizvodima iz Vašeg doma. Nije više potrebno da izlazite, već jednostavno putem ove internet prezentacije sad ste u mogućnosti da sagledate sve što Vam je potrebno za svega nekoliko minuta. Takođe, MR MIKI Gift Shop će ponuti i uslugu svojim mušterijama putem on-line podrške, gde će te moći kontaktirati nekoga od ljubaznog osoblja putem interneta i potražiti savet pre konačnog odlučivanja.
MR MIKI Gift Shop Vam nudi bogato iskustvo, veliki izbor artikala i repro materijala na svom lageru. Kombinujte, razgledajte, poručite sve što Vam je potrebno, a ako pak trenutno i nemamo nešto moguće je izvršiti porudžbine i nabavku istog.

Iskreno Vaš,
MR MIKI Gift Shop