Socijalne mreže

Od sada možete pronaći sve aktuelnosti MR MIKI Gift Shopa i na socijalnim mrežama.

Pročitajte više

Pristup prezentaciji

Lakše i brže da pristupite prezentaciji preko svojih mobilnih uređaja. Prezentacija je optimizovana za skoro sve tipove mobilnih telefona i tablete uređaja.

Pročitajte više

 

Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vam pretstavimo paletu proizvoda ručne izrade. Proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala sa puno truda i ljubavi. Želimo da Vam pretstavimo neke od proizvoda izrađene dekupaž i salveta tehnikom. Drago bi nam bilo ako su naši proizvodi inspiracija za Vašu kreativnost. Salveta tehnika pruža bezbroj mogućnosti za oživljavanje starog namestaja kao i ostalih predmeta od stakla, metala i plastike.

Dekupažom  možete dekorisati bilo koji čvrst objekat. To može biti drvo, staklo, metal, karton, keramika, pa čak i platno ili salveta tehnikom koja je  proizašla iz dekupaža, ali se vremenom razvila u posebnu tehniku. Razlika između ove dve tehnike je što se isključivo salveta lepi na predmet koji se dekoriše.Salvete koje se koriste su sa štampanim motivom i lepe se lepkom za salvetnu tehniku a zavisno od predmeta koji dekorišete – motive možete isecati makazicama, cepkati pažljivo oko motiva ili lepiti celu salvetu.